Filmische launch voor iHotraco Farm Data

Een impactvolle launch van een nieuwe service voor Hotraco Agri: iHotraco Farm Data. Met deze dienst zetten agrariërs de eerste stap naar Big Data, oftewel modern farming.

Impact maken in een innovatieve sector

De agrarische sector staat niet stil. In deze video staat het innovatieve karakter van de service centraal. Welke impact kan deze dienst hebben voor de boer, de sector en de maatschappij?

Wat valt er te behalen als we de werkzaamheden optimaliseren en efficiënter inrichten? Maar vooral, wat kun je bereiken met de inzichten van data?

Storytelling

In de video volgen we het dagritme van de betrokkenen. In dit geval zijn dat de boer en de dashboardmakers. Elke dag opnieuw hebben ze een kritische blik op de resultaten en zijn ze gemotiveerd om het nóg beter te doen. Met het gebruik van overlays verweven we het dagritme met de data. Dat is wat de dashboardmakers ook doen: ze maken de data zichtbaar.

Over Hotraco Agri

MegensVeenstra is een vaste videopartner voor Hotraco Agri. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld door gezamenlijke ervaring in de agrarische sector. Hotraco Agri ontwikkelt innovatieve en zeer betrouwbare systemen. Ze houden de dieren gezond en helpende boer meer te bereiken met hun business.

Weten wat video en storytelling kan doen voor jouw bedrijf? Neem contact op met een van onze videomakers.

 

 

Deel dit artikel