Filmische productvideo voor Leolux

De unieke creaties van Leolux zijn écht handgemaakt. In deze video wordt op een filmische manier het maakproces in beeld gebracht.

Ambacht

De video speelt zich af in het Glasmuseum in Leerdam. Een prachtig decor waar gemotiveerde kunstenaars hun glaswerken leven inblazen. Stap voor stap wordt het gedaante van ‘Klaar’ meer zichtbaar.

Slow motion en close-ups

Om het ambacht op een duidelijke en inspirerende manier in beeld te brengen hebben we gekozen voor slow motion. Ieder shot wordt op minimaal 100 beeldjes per seconden geschoten. Daar is geavanceerde apparatuur voor nodig en een specifieke belichting. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever maakte ons team vooraf een duidelijk lichtplan en een storyboard. Tijdens de opnamen kwam deze letterlijk tot leven.

Store content

De video krijgt in de Experience Centers van Leolux een prominente plek. En dat is een slimme zet. Zo krijgt de bezoeker een extra beleving mee: het meubelstuk is speciaal voor jou gemaakt. De band wordt tijdens de oriëntatiefase al gecreëerd, maar zeg nou zelf… Je wordt er al snel verliefd op.

Meer weten over onze filmische aanpak? Neem dan contact op met onze videomakers.

Deel dit artikel