Online uitzending

Door de pandemie zijn onze klanten constant op zoek naar creatieve mogelijkheden. Livestreaming van een evenement, talkshow of webinar, wij nemen de totale productie uit handen. Laat je inspireren!

Online tv is ons vak
Onze roots liggen in de televisiewereld. Wij weten als geen ander hoe een professioneel geproduceerde uitzending de doelgroep grijpt. Wij nemen de totale productie uit handen en nemen je mee in het hele proces. Van idee tot uitzending.
Op locatie of in een studio
Door onze plug and play apparatuur is een uitzending vrijwel overal mogelijk. We bouwen je bedrijfsruimte in rap tempo om tot een ware televisiestudio, zonder je identiteit te verliezen. Een unieke uitzending die uitstijgt boven de rest.
Reportage en instarts
Onze videomakers zijn dagelijks door het hele land bezig met het visualiseren van verhalen. Een uitzending komt echt tot leven als bepaalde onderwerpen kracht worden bijgezet door een reportage / instart. Bezoek die klant of peil de meningen op straat.

Producties voor ieder budget

Basis

Vanaf
2900
  • Een webinar of presentatie op eigen locatie. De uitzending duurt maximaal twee uur. Inclusief twee camera's, microfoon en basislicht. De livestream is te volgen op bijvoorbeeld Youtube met een chatfunctie. Er is internet aanwezig op locatie.

Op maat

op aanvraag
  • Heb je al concrete ideeën? Een evenement, talkshow of discussieprogramma? Laat je adviseren door onze videomakers met ruimte tv-ervaring.

    Ons team verzorgt de gehele productie, van idee tot uitzending. Tijdens het proces hechten we veel waarde aan een nauwe samenwerking.

MEEST GEKOZEN

Recente uitzendingen

Voor ieder platform

Onze uitzendingen kunnen worden bekeken via Teams, Zoom, Youtube of Vimeo. De livestream is ook te plaatsen op je eigen website of kijk via ons!

Interactie

Geef de kijker een gezicht. Laat de doelgroep met elkaar in gesprek gaan via een chatbox of laat kijkers zelfs deelnemen aan de uitzending. Deel kennis en ga de discussie aan.

Snel schakelen

De pandemie is grillig en laat zich niet voorspellen. Samenwerken met een partner die meedenkt en snel kan opereren is belangrijk.

Direct contact met onze videomakers
Ma - Vr 08:30 - 18:00
24/7: 073-20322614
info@megensveenstra.nl
SNEL EEN OFFERTE
Livestream of online uitzending maken?

Ontdek meer:
Voorlichtingsvideo

Oprechte en eerlijke voorlichting schept de juiste verwachtingen. Op een inspirerende manier brengen we de kijker de juiste informatie. We maken content die prikkelt, enthousiasmeert en activeert.