Plan nu je video opnamen voor EuroTier 2022

Read this article in English. Click here.

In november start EuroTier in Hannover Duitsland. Een uitgelezen kans om die lang gekoesterde video te laten maken of je huidige content te verversen. In dit artikel lees je meer over de videomogelijkheden op beurzen en evenementen.

Videopartner in de agrarische sector

Allereerst, we voelen ons helemaal thuis in deze sector die bekend staat om zijn harde werkers, innovatie en vastberadenheid. Van testimonial tot brandstory en van bedrijfsfilm tot productvideo, wij hebben veel ervaring in de agrarische sector. Onze klanten zijn onder meer HatchTech, Hotraco, Cargill en Topigs Norsvin. Wat maakt onze producties uniek? Een oprecht verhaal dat de onderliggende waarden en emoties overbrengt. Beelden die je grijpen, teksten die je inspireren en muziek die je meesleept.

Videotestimonial en klant reviews

Het gebruik van videotestimonials in je stand is een slimme zet. Hiermee geef je jouw tevreden relaties een podium. Waarom zijn zij zo tevreden met jouw product of dienst? Wat maakt jouw organisatie uniek en hoe werken jullie samen? Een videotestimonial is het unieke bewijs.

Voor o.a. de HatchTech groep en HIPRA brachten we diverse klanten in beeld.

Het DNA van jouw bedrijf

Laat bezoekers kennis maken met het bedrijf of organisatie. Laat niet alleen zien wat je doet, maar vooral waarom je dat doet. Jouw visie op de huidige markt, de maatschappij en je toegevoegde waarde maakt impact.

Voor Innovatec en Cargill maakten we onderstaande brandstories.

De kwaliteit van je product

Ga de diepte in door het maken van een gedetailleerde productvideo. Hoe werkt het product? Welk probleem lost het op en hoe reageren de gebruikers? Overtuig jouw bezoeker en inspireer ze!

Verleng je momentum

Maak een aftermovie van je deelname aan het evenement en verleng het momentum via je sociale media zoals LinkedIn. Laat bezoekers aan het woord en laat het succes van je beursdagen zien!

De videostrategie die werkt

Video is er in alle soorten en maten. Van virtual tour tot videobrochure. Wij staan al 10 jaar marketing- en communicatieafdelingen bij in het waarmaken van hun videoplannen. We zijn een sterk allround team. Iedere productie is doordacht, van hoge kwaliteit en altijd met een goed verhaal.

Ga aan de slag met video, neem contact op met onze videomakers.

Of bel meteen met contactpersoon Agrarisch: Erwin Veenstra 073-2032614

Deel dit artikel