Skip links

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie niet garanderen.

De inhoud van deze website vormt geen professioneel advies of enige vorm van relatie, waaronder maar niet beperkt tot, professioneel, juridisch, financieel of medisch advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor specifieke adviezen die betrekking hebben op uw situatie.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige acties die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website vindt. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies of schade die voortvloeit uit uw gebruik van de informatie op deze website.

Deze website kan links bevatten naar externe websites van derden waarover wij geen controle hebben. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken of enige aspecten van deze externe websites.

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en video’s, is eigendom van MegensVeenstra, videomakers tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van MegensVeenstra, videomakers

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen ervan. Als u het niet eens bent met deze disclaimer, verzoeken wij u vriendelijk om deze website niet verder te gebruiken.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via

E-mail: info@megensveenstra.nl

Telefoon: +31 (0)73 203 2614

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 14 augustus 2023.