Skip links

Pro-actieve en strategische videopartner

Wij maken video’s en zorgen dat ze gezien worden

Wij zijn jouw strategische videopartner. Van contentplan, concept tot creatie. Wij maken video’s die jouw doelgroep écht weten te raken. We denken met je mee en zijn het verlengstuk van jouw organisatie. Wij zijn aanpakkers: creatie en strategie gaan bij ons hand in hand.

Start je project

Videoproductie

Van bedrijfsfilms, animaties tot livestreams; we maken veel verschillende type video’s. Wij brengen jouw verhaal tot leven.

Videoconcept

Een goed onderbouwd videoconcept is dé sleutel tot succes.
De concepten die wij ontwikkelen zijn altijd op maat gemaakt.

Videomarketing

Wat is je doel? En welke boodschap past bij jou én jouw doelgroep? Met een goed plan halen we het maximale uit je videocontent.

Indrukwekkende videoproductie

Het begint met jouw doel: personeel werven,  je naamsbekendheid vergroten of een hogere conversie. MegensVeenstra maakt online videocontent die werkt.  We helpen je om jouw doelgroep te bereiken op elk platform, van TikTok tot Instagram en van Facebook tot YouTube. Wij brengen jouw verhaal tot leven.

Korte en pakkende video’s trekken de aandacht van je doelgroep en vergroten je online aanwezigheid. Het strategisch inzetten van video’s op sociale media versterkt de marketingstrategie en bindt klanten aan je merk.

Verbeter jouw positie als werkgever en ontmoet de juiste kandidaten door het inzetten van een functievideo.

Verhoog je merkwaarde met een brandstory. Een goede bedrijfsfilm laat niet alleen zien wat je doet, maar vooral ook waarom je doet wat je doet. 

Hoe bereik je Generatie Z in de verschillende fases van dat keuzeproces? En via welke platformen? Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken van video’s voor het educatieve domein en gaan graag voor je aan de slag. Lees meer

Tevreden klanten vertellen een eerlijk verhaal over jouw product of dienst. Met een testimonialvideo haal je twijfels weg en schep je vertrouwen bij je doelgroep. 

Video is een ideaal medium om je product onder de aandacht te brengen. Niet alleen de product eigenschappen en -kenmerken, maar vooral ook wat het voor de gebruiker kan betekenen. 

Leg complexe zaken helder uit in een animatievideo. Animatie maakt abstracte zaken visueel en tastbaar, zodat iedereen jouw boodschap begrijpt. 

Een podcast, maar dan mét beeld. Ben je eigen uitgever door het produceren van een podcast of videopodcast (vodcast).

Laat de kijker jouw (klant)bedrijf of product in vogelperspectief zien. Met dronebeelden geef je een videoproductie extra dimensie. 

Bindt jouw potentials en zet ze op het puntje van hun stoel door het delen van jouw missie en visie in een company story.

Verhoog je servicelevel en maak het klanten makkelijker door het delen van een instructievideo.

Gun de bezoeker een terugblik met herinneringen en verleng je momentum door het posten van een terugblikvideo.

Geef je event een unieke sfeer en zet in op beleving door het aan te kleden met een introvideo, aankondigingsvideo of praktijkvideo.

Lanceer je product of dienst en geef het een vliegende start door een unieke launchvideo.

Verhoog de betrouwbaarheid van jouw product of dienst door het inzetten van User Generated Content. Onderscheid deze door dé juiste aanpak.

Deel waardevol nieuws, informeer interne of externe stakeholders en trek de aandacht van de media.

Blended learning is de nieuwe standaard. Help studenten in hun studie, medewerkers bij het uitvoeren van nieuwe taken of bij onboarding van nieuw talent door het toegankelijk maken van e-learning.

Onze 360-videobooth is een meeslepende video-ervaring waar je letterlijk omringd bent door de essentie van jouw zakelijk evenement. Creëer onvergetelijke herinneringen en deel het plezier vanuit elke denkbare hoek. Een garantie voor succes!

> Ga naar pagina

Gestructureerde videomarketing

Videocontent is pas echt waardevol als jouw doelgroep er ook daadwerkelijk interesse in heeft. In deze fase analyseren we wat je wilt bereiken en bij wie. We bedenken een strategie voor iedere stap van jouw klantreis. We maken speciaal ontwikkelde of geoptimaliseerde content voor de verschillende platformen.

Plan je adviesgesprek

Kies een moment dat je uitkomt. Online of op kantoor, we staan voor je klaar.

Plan je adviesgesprek

Slimme videoconcepten

Wij hebben jarenlange ervaring met het bedenken van originele videoconcepten én produceren deze steengoed! Het geheime ingrediënt? Emotie! Waarom? Met authentieke verhalen breng je jouw doelgroep in beweging.

MEGENSVEENSTRA_VIDEO_LATEN_MAKEN_LOGO_BLACK_LEOLUX
MEGENSVEENSTRA_VIDEO_LATEN_MAKEN_LOGO_BLACK_ASR
MEGENSVEENSTRA_VIDEO_LATEN_MAKEN_LOGO_BLACK_VEOLIA2
MEGENSVEENSTRA_VIDEO_LATEN_MAKEN_LOGO_BLACK_TNO
MEGENSVEENSTRA_VIDEO_LATEN_MAKEN_LOGO_BLACK_INTERGAMMA
MEGENSVEENSTRA_VIDEO_LATEN_MAKEN_LOGO_BLACK_FONTYS

Testimonials waar we trots op zijn:

Hoe we voor a.s.r. aan de slag gingen met onze strategische aanpak

Case study