Skip links

Wij zijn jouw strategisch partner in onderwijs

MegensVeenstra heeft ruim 10 jaar ervaring in het educatieve domein.

Start je project Direct contact
MAAK IMPACT BIJ DE DOELGROEP

Studentvoorlichting naar een hoger plan

Life-changing zo kun je het kiezen van een opleiding wel noemen. Het is dus niet zo raar dat de meeste studenten 6 tot 18 maanden hun studiekeuze overwegen. Hoe bereik je Generatie Z in de verschillende fases van dat keuzeproces? En via welke platformen? Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken van video’s voor het educatieve domein en gaan graag voor je aan de slag.

Start je project

Onmisbare videocontent

Van voorlichting naar beleving.

Opleidingsvideo

De opleiding uitgelegd

Rondleiding

Leeromgeving  in beeld

Beroepenveld

Alumni over carriere

Studentervaring

Ervaringen van lerenden

Online voorlichting

Open dag op je scherm

Opleidingsvisie

Brandstory

Interactieve video

Adaptief en effectief

Onderwijs voor PRO’s

Leven lang ontwikkelen
Uitgelicht

Val op met jouw online open dag 

De online open dag is een blijvertje. Tijd dus om afscheid te nemen van powerpoints en webcams. Door (delen) semi-live uit te zenden bespaar je bovendien veel tijd, geld en energie. Waar wacht je nog op? Maak ook een goede indruk met jouw online open dag. 

Bekijk een uitzending

Behind the scenes

Online voorlichting Pulsed Academy

Profiteer met videocredits

Profiteer van nog aantrekkelijkere tarieven door de inkoop van credits. Ze zijn een jaar geldig en je zet ze in wanneer jij wilt! Zo houd je grip op je budget en waarborg je kwaliteit en continuïteit. Vraag ons naar de mogelijkheden of plan een adviesgesprek in op deze pagina.

10+ jaar ervaring

Verlaag je werkdruk

Wij zijn jouw extra teamlid 

Meer impact maken op jouw doelgroep? Samen onderzoeken we hoe we jouw doelen het beste kunnen bereiken. Om je veel tijd te besparen hebben we een methode ontwikkeld die je snel inzicht geeft in hoe je potentials in elke fase van hun keuzeproces optimaal én omnichannel kunt bereiken. Heb je dat zelf al in beeld? Dan starten we meteen met het maken. We opereren als verlengstuk van jouw team. 

Direct contact

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Plan je afspraak in voor een online meeting met een van onze videostrategen. Na het gesprek heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor jouw specifieke doelen.